SkyCaddie var den første golf-GPS på markedet i Danmark. Vi havde dårligt fået det i vores biler, og de første år sad SkyCaddie på 80% af markedet.

Sådan er det ikke længere, hvor især Garmin har fået godt tag i de danske golfspillere med deres smarte ure. Der er gået 3-4 år siden SkyCaddie introducerede deres seneste håndholdte model, og det er ikke meget vi har set til dem i danske butikker. Med den kommende SX500 ser jeg måske muligheden for en genfødsel af mærket i Danmark.
SX500 har alle de features du kan håbe på, og vigtigst af alt, så har SkyCaddie stadig markedets mest præcise kortlægning af baner. Jeg glæder mig til at prøve den nye enhed, og se om det med at gammel kærlighed ikke ruster, også gælder for afstandsmålere på golfbanen.

Forrige artikelSun Mountain: Pathfinder 3 & 4
Næste artikelTrinidad & Tobago
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.