Mange af os kører rundt med golfudstyret i bilen, og så er det vigtigt at golfvognen, ikke fylder for meget. De nye Pathfinder 3 og 4 fra SunMountain opfylder det krav. Forskellen på de to vogne er kun om du ønsker 3 eller 4 hjul.

Jeg er ret begejstret for den megen plads der er til telefonen, solbrillerne nøglerne osv. De er lette at komme til, og dine ting forsvinder ikke ned i bagen. Der er også en ekstra lomme med let adgang hvor du kan have din kikkert eller ekstra bolde.

Du kan også få en række tilbehør til, som f.eks. paraply holder, køletaske og flaskeholder.

SunMoun- tain Pathfinder 3 og 4 forventes, at komme til at koste omkring 2.000 hos ProGolf Scandinavia, der får dem på lager snarest

Forrige artikelSundt at lade MID rotere
Næste artikelSkyCaddie vågnet fra de døde?
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.