Det er jo indenfor de sidste år blevet utrolig populært med ”long Stay golf” med socialt spil og diverse aktiviteter i sydens sol med andre ligestillede golfere, og komme væk fra den kolde og triste vinterperiode i Danmark.

RSB Golf specialiserer sig i ”Social golf” flere steder i de spanske golfområder. Mojacar er en af de nyeste destinationer, som er blevet utrolig populær, ikke mindst pga prisen, men også fordi der er mange andre aktiviteter at byde på, udflugter til de omkringliggende attraktioner og seværdigheder, samt den hyggelige atmosfære der er i både landsbyen og i strandområdet… Der er fælles middage og en ugentlig matchdag, hvor golfere møder sine naboer, spiller en hyggelig golfrunde, og samtidig får knyttet gode golf relationer/venskaber med andre skandinaviske spillere. Der er i dette område mulighed for at spille på den eneste ørkenbane i Europa, Desert Spring, en meget interessant golfbane, som ikke mange kender, og ved at den faktisk kun ligger ca 20 min fra banen man spiller i Mojacar, Marina Golf.

RSB Golf har fusioneret med West & Friends i Estepona, så det nu er Long stay Golf Estepona, der sørger for gæsterne i Estepona og er specialister i dette område. Der lanceres et helt nyt produkt til super pris, med nogle top kvalitets lejligheder på golfbanen, og fri golf på Doña Julia Golf. Samt en prisbasker på Valle Romano Golf, som jo er vært for flere store internationale turneringer i løbet af året… Super golf område og restaurerede lejligheder, og flere nye faciliteter i resortet… en opgradering i forhold til tidligere, og mulighed for spil på flere baner. Og det er nu også muligt at få ugerejser 10 eller 14 dagesture, og bo i de private lejlighederi Estepona, hvor der er plads og spille med i ”Social Golf” men bare på green fees ikke på long stay.

Nyeste ”skud på stammen” er området ved Chaparral og Cabopino, ”Marina Park” og spil på forskellige golfbaner i området, som er blevet meget populært blandt golfere, specielt pga af de mange faciliteter der er i resortet, opvarmet pool året rundt, flere restauranter med underholdning og shops i resortet, så man ikke skal afsted i bil til middag eller indkøb m.m. Her kan man skræddersy golfpakker efter behov, med green fee på forskellige baner, som ikke er long stay baner.

Vil man udforske andet på sin golf ferie, og ikke kun spille golf, er der rigtig mange muligheder i disse områder, vinsmagning, besøg på oliven oliefabrik eller Alhambra, sejlture med Catamaran og opleve det hele fra vandsiden, mulighederne er utallige, alt efter smag og behag og i det tempo man selv ønsker.

Forrige artikelLige nu er Thorbjørn på Ryder Cup holdet
Næste artikelÆndring af bekendtgørelse tillader flere pesticider på greens
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.