Bubba Watson var en af pionererne bag de farvede bolde, der ellers i generationer havde været udelukkende til brug i snevejr eller til nødt af enkelte farveglade damespillere. Nu er Bubba godt nok tilbage på den hvide bold, men farverne er kommet for at blive.

XXIO Super Soft Colour har den blødeste kerne af XXIO boldene. Det betyder at den er behagelig blød at slå til og alligevel flyver den langt. Mange tror at de bløde kerner er en byttehandel med længde. Det skal XXIO Super Soft bolden med til at modbevise. Den bløde bold giver en høj og lige launch fra køllehovedet og det mindre spin giver længere slag. XXIO Super Soft har 338 dimples som skal give et mere lige svæv på bolden fra tee til green. Du kan få XXIO Super Soft Color i tre forskellige farver foruden hvid. I skrivende stund har jeg ikke set dem i danske butikker, men forventer en pris på ca. 450,- pr. Dusin.

 

XXIO Premium Royal Gold.

Er en 3-piece bold der kombinere en blød følelse ved træf med maksimal længde. Designet af XXIO Premium Royal Gold giver en blød bold som giver god føling, ikke mindst rundt om, og på greens. Overfladen på den hvide bold er i retning af perlemor, og er den nye topbold fra XXIO. I skrivende stund har jeg ikke set dem i danske butikker, men forventer en pris på ca. 450,- pr. Dusin.

Forrige artikelMichael Uths fornemmelse for eksport
Næste artikelEndelig sejr til Joachim
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.