Bubba Watson har haft en forfærdelig sæson, og springer fra sin kontrakt med de farvestrålende Volvik-bolde.

GOLFBLADET stod i forreste række, da Bubba Watson, dobbelt Masters-vinder, i januar sidste år skrev under på en kontrakt med det koreanske boldmærke Volvik.
Farverige Bubba og de mindst ligeså farverige bolde syntes at være et perfekt makkerskab, men sådan skulle det ikke være.

I hvert fald meddelte Bubba Watson i begyndelsen af november, at han har trukket sig ud af kontrakten med Volvik og vender tilbage til at spille med den bold, han benyttede inden skiftet; Titleist Prov1 x.

Bubba Watson har haft en forfærdelig sæson på PGA Tour, hvor han er faldet fra en 10.-plads på verdensranglisten til nummer 63, ’kun’ har indspillet 1,2 mio. $, en tredjedel af i 2016 og bare en femtedel af hvad han spillede ind i 2015.

Da han underskrev en ’flerårig’ kontrakt med Volvik i januar, sagde Bubba ellers at boldene var fuldt ud lige så gode som andre gode bolde, og at han gerne ville spille med farvede bolde, når han nu spillede med en farverig (pink) driver. Han sagde tilmed, at han havde planer om at spille forskellige farver bolde i forskellige turneringer eller på forskellige ugedage.

Forrige artikel10. generation XXIO til kvinder og mænd
Næste artikelKlubnyt: Elefant på Mariagerfjord Golfklub
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.