Ærø Hotel i Marstal har lige siden starten på den årlige bridge/golf-turnering på øen i 2014 været stedet, som man spiste, spillede bridge og overnattede på.

Hotellet er nu gået yderligere ind i arrangementet ved at overtage administrationen og give et bonustilbud til deltagerne i året, hvor terminen er flyttet fra pinsen til St. Bededagsferien: Hvis man kommer en dag tidligere, dvs. torsdag d. 16. maj, får man et glas cava som velkomstdrink og fredag en guidet bustur Ærø rundt.

Med de attraktioner, den naturskønne ø byder på, er det noget, det er dejligt at opleve uden at skulle køre selv. For ikke at tale om, at Ærø har en dramatisk historie, som afspejler de naturlige modsætninger mellem Danmark og de slesvigske hertugdømmer, og den beretter guiderne medlevende om, mens de viser spor af den i landskabet.
Det er heller ikke så dumt at få en ekstra hyggeaften i hotellets bar, som i bededagsferien kunne tage navneforandring til hul 19.

Bridgen og golfen bliver afviklet efter en fast model. Fredag og lørdag aften spilles der kort på hotellet med gratis isvand og kaffe hele aftenen. Lørdag formiddag spiller man individuelt og søndag greensome på Ærø Golfbane, der står smukkere end nogensinde med den kælne behandling, den får af den nye greenkeeper. Begge dage får man en sandwich med fra hotellet.
Hele turneringen er for par, så et pars to individuelle scorer lørdag lægges sammen og divideres med to, før den sættes i forhold til de øvrige scorer, mens de tre øvrige sektioner automatisk giver parscorer.
Deltagerne er hvert år kommet fra hele landet – fra Frederikshavn til Bornholm. Vinderne er kommet fra Jylland, Sjælland og Fyn. Faktisk har Britta Back – Troels Segel fra Svendborg vundet tre gange.
Alle får præmie, for alle har gjort sig umage, men i år er de tre hovedpræmier for det samlede resultat usædvanligt fine, som man vil kunne se det i annoncerne for turneringen.

Ærø Hotel kræser ikke kun om bridge- og golfspillere. I årets løb er der veteranbilstræf, håndværkerophold, vandreferie, cykelferie, strikkeweekend (udsolgt i år), operaophold, grisefester og i almindelighed fordelagtige weekendophold.

Forrige artikelI Aberdeen er golf en folkesport
Næste artikelMirakeljeff og solide Lasse
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.