– Wilsons mest justerbare driver tilbyder golfspilleren det ultimative i tilgivelse og føling –

Wilson Golf har officielt annonceret ‘Cortex’ som det vindende design efter afslutningen på hit tv-showet Driver vs Driver Sæson 2. Det syv-afsnit lange show der er blevet sendt på Viasat og YouTube (Golfchannel, US) er netop afsluttet. Wilson Staff Cortex blev designet af deltageren Evan Hoffman fra San Diego, Californien, der modtog en præmie på $ 250.000 (cirka kr. 1.600.000,-) sammen med muligheden for at få sit design bragt til live under Wilson Staffs mærke.
“Sæson 2 af showet producerede to fantastiske finalister; Cortex og Rozwell” udtaler Tim Clarke, der er General Manager for Wilson Golf. Han tilføjer: “I sidste ende kom Cortex ud på toppen med sin rene, klassiske form, og de overordnede konsistente resultater fra en lang række spillertests, og stabil lyd på hele slagfladen. Vi er glade for at kunne give spillere på alle niveauer denne driver i hænderne”.

Wilson Staff Cortex driveren har Fast Cage Technology, som består af en vægt-optimeret indre struktur i titanium, og imponerende 44% af overfladen er dækket af paneler i Carbon. Denne Ti-Carbon konstruktion giver mulighed for ekstrem præcis vægtfordeling og det frigør ekstra vægt til maksimal justering.
For at udvikle sit oprindelige driverkoncept samarbejdede Evan med Wilson LABS – innovationscentret hos Wilson Golf for at optimere designet over en intens 18 måneders proces.

Forrige artikel12. hul kostede Rose placeringen som verdens nr. 1
Næste artikelLækkert nyt fra Callaway
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.