De nye Big Bertha jern fra Callaway, lander i butikkerne, lige i tid til at komme under juletræet. Superflot design, og tekniske specifikationer der ser meget spændende ud. Big Bertha jernene, er spilforbedrende, og er mest til de spillere der gerne vil have lidt hjælp til at få bolden op i luften.

Oven i lover Callaway, at der er maksimal længde indbygget i køllehovederne via deres ”suspended energy core”. Det er nogle af de flotteste jern jeg har set fra Callaway, men jeg kunne godt være lidt nevøs for prissedlen. I USA kommer de til salg for $1.200,- så mon der blive meget tilbage af 10.000 når de står på hylden i din proshop

Forrige artikelCORTEX’ VINDER WILSON GOLF DRIVER VS. DRIVER 2
Næste artikelVerdensmestre fik Den Gyldne Golfbold
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.