De danske golf-entusiaster behøver ikke slæbe deres golfudstyr og bagage til lufthavnen. Som det første firma i verden er bagage-service firmaet Valizo nemlig sikkerhedsgodkendt til at kunne afhente bagage hjemme hos de danske flyrejsende, samt stå for den normale check-in procedure.

På den måde slipper de rejsende for at skulle stå i check-in kø, når de kommer i lufthavnen. Her kan de blot medbringe deres håndbagage og boardingkort, og så gå direkte til sikkerhedskontrollen.

Start-Up virksomheden VALiZO begyndte med bagage-afhentning i sommeren 2016. Sammen med Classic Golf, Spies, Apollo, Bravo Tours og mange flere tilbyder Valizo bagageservice til de danske flyrejsende. Siden opstarten med Spies, har både SAS, Primera Air, Atlantic Airways, DAT og Air Greenland også valgt at taget imod servicen, og tilbyder det i dag til deres passagerer.

De danske golf-rejsende, vil jo også gerne slippe for at slæde deres golfudstyr, samt bagage. Det vil vi gerne hjælpe med. Så kan de gå direkte hjemmefra og til security, og bare starte ferien med at glæde sig til at skulle ud og spille golf, siger Mette Bursell, kundeservicechef i Valizo

De danske flypassager er glade for Valizos service

-Vi har kun mødt enorm glæde, når vi har været ude at hente folks bagage og udstyr. Vi rådgiver og vejleder dem jo også i forhold til, hvad de må have med i deres kuffert, får vejet deres bagage, og får deres boardingkort udstedt. De virker meget lettede over, hvor nemt det kan gøres for dem, siger Mette Bursell.

Ideen med at afhente fly-bagage hjemme hos folk opstod, da de 4 ejere af VALiZO selv havde haft mange oplevelser med stress, jag og slæb, når de skulle på ferie med deres familier.

-Derfor gik vi simpelthen i gang med at undersøge, hvad det ville kræve at blive sikkerhedsgodkendt til at afhente bagage samt tjekke passagerne ind, fortæller Christian Kurir Andersen udviklingsleder i VALiZO.

De 4 ejere består af Mette Bursell, Morten Nannestad, Christian Kurir og Lars Konrad

Servicen koster mellem 395 og 595 kroner for en hel husstands bagageafhentning på det meste af Sjælland. I yderområderne koster det kr. 995,-

Få mere information hos:

Kundeservicechef
Mette Kurir Bursell
53 700 726

Forrige artikelKæmpe succes på Q-school
Næste artikelLong stay i Grækenland
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.