Asserbo Golf Club holdt afskedsreception for Arne K Larsen.

Arne K Larsen startede i AGC d. 1. februar 2005 som Klubchef i Asserbo Golf Club, med det totale driftsansvar for klubben og som naturligt medlem af de store udvalg så som baneudvalget, husudvalget og økonomiudvalget.

Bestyrelsen besluttede i 2004 at det skulle være ”nemt” i Asserbo Golf Club og fandt at såfremt ansvaret i dagligdagen lå hos en person (Klubchefen) som man kunne gå til, ville det være ”nemt” for medlemmer og gæster i Asserbo.

Det har været 13 gode år med stor tilgang i de første år til golfsporten, så kom krisen der gav golfklubberne noget at tænke over, og nu endelig på en god solid kurs igen. Hele vejen har Arne K Larsen deltaget og bidraget på bedste vis.

På ”stolen” sidder nu klubbens Pro Træner gennem 7 år Kristian Ravn Laumann, der med stillingen som Clubmanager skal overtage Arnes opgaver, men stadig være Head Pro i klubben.

 

Forrige artikelTiger vil spille i shorts
Næste artikelBrundtland Golfcenter nu i stand til at udstede fuldgyldige DGU Medlemskort
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.