Prestigefyldte priser til golfbanerne Son Muntaner og Son Vida

Ikke én, men to golfbaner, der udgør Arabella Hospitality’s 63-hullers golfbaner på Mallorca, kan være stolte af at have modtaget prestigefyldte priser:

Son Muntaner blev tildelt guldmedalje på årets 59Club-prisceremoni den 26. februar 2018, mens Bronzemedaljen gik til Son Vida banen.

Golfbranchens ”Oscar”, Gold Flag, blev tildelt i alt 16 golfklubber, der udmærker sig med deres fremragende service. Son Muntaner, en udfordrende 18-hullers mesterskabsbane designet af Kurt Rossknecht, er en af ​​dem. Blandt de ni vindere af Bronze Flag var den fine Son Vida golfbane, der har en spektakulær udsigt over det mallorcanske landskab.

Takket være deres høje kvalitetskrav har begge baner gjort det fremragende og er udvalgt ud af et felt på 120 golfklubber. De scorede ikke kun point på den overordnede kvalitet af deres service og faciliteter, men imponerede også juryen med deres usædvanligt gode kulinariske tilbud og personalets venlighed.

 

Golfparadis

Der er i alt 3 golfbaner på Mallorca, der tilhører Arabella Hospitality, som er et datterselskab af den München-baserede Schörghuber Corporate Group. Tre fremragende hoteller hører endvidere til Arabella Hospitality’s udvalg af turistattraktioner på Balearne: St. Regis Mardavall Mallorca Resort, Castillo Hotel Son Vida og Sheraton Mallorca Arabella Golf Hotel med sin prisbelønnede gourmetrestaurant og eksklusive spa-områder.

Son Quint, Son Vida og Son Muntaner ligger tæt på de 3 hoteller og der er shuttleservice mellem alle baner og hoteller flere gange dagligt. Alle 3 baner har tilhørende restauranter med terrasse, hvor både drikkevarer og Tapas kan nydes før eller efter runden. Buggies med GPS, golfudstyr, trolleys og el-trolleys kan lejes i klubhuset/proshoppen. Banerne er rimeligt kuperede, så det kan være en god idé, at leje buggy ved bestilling af teetime.

Arabella Golf Son Muntenar

Hvis man vil på driving range inden runden, så foregår det på Son Muntenar, da de andre baner kun har puttinggreens. Har man lyst til en kølig dukkert har Son Muntenar en lille swimmingpool i et hyggeligt loungemiljø. Banen, som er en 18 hullers par 72 bane, blev indviet i 2009 og er smukt beliggende mellem bølgende grønne bakker og øens hovedstad Palma. Banen er udfordrende og interessant og anses for at være en af Mallorcas smukkeste baner. Øens ældste træ er plantet på hul 15 – det 1000 år gamle oliventræ ”Sa Capitana”. Det rige fugleliv og beplantningen giver banen en meget naturlig karakter. Banen er temmelig udfordrende for nybegyndere med sine 70 bunkers og 4 søer.

Arabella Golf Son Vida

Banen er en 18 hullers par 71 bane, der med sin indvielse i 1964 af selveste Fyrst Rainier af Monaco, er Mallorcas ældste og mest traditionsrige bane. Banen blev i 2001 redesignet af den tyske banearkitekt Kurt Rossknecht og er ligeledes på listen over øens smukkeste baner. Den er ikke speciel svær at spille udover de 78 bunkers og 4 søer, der kan være en udfordring. Fra gul tee er banen 5.601 mtr og fra rød tee 4.738 mtr og er således den korteste af banerne.

Arabella Golf Son Quint

Golfbanen Arabella Golf Son Quint, er den nyeste bane af de tre Arabella baner. Den har en fantastisk udsigt over Palmabugten og er en spændende og forholdvis lang par 72 bane, der kan give visse udfordringer i form af snævre og smalle fairways på en del af hullerne. Her er 54 bunkers og 2 store søer ved hul 10, 11 og 12 . Bene er ca. 6.000 mtr fra gul tee.

Det er også her man kan spille på en 9 hullers par 3 bane – Son Quint Executive .

Forrige artikelShipco Masters on Tour!
Næste artikelMasser af oplevelser ved HCA Golf
Bettina Schjølie
Bettina Schjølie er bladets kvindelige islæt, og har ansvaret for modestoffet. Bettina er desuden leveringsdygtig i spændende portræt-artikler af kendte og mindre kendte personer, men som alle har en god historie at fortælle. Bettinas rejseartikler har ofte en ekstra vinkel, i form af inddragelse af wellness.