Shipco Masters’ buskampagne blev officielt startet i søndag på Simon’s Golf Club, hvor 6A-bussen besøgte klubben og dens medlemmer i forbindelse med klubbens Åbningsturnering.

Knud Teglgaard, medlem af klubben helt fra begyndelsen, sagde: ”Det så fantastisk ud, når man kørte ind på parkeringspladsen her til morgen. Det er imponerende så meget, der gøres ud af turneringen og morsomt at se vores bane på siden af en stor bus!”

Fra næste uge vil 6A’ren køre i centrum af København fuldt folieret med Shipco Masters annoncen i fem uger. Derudover er Shipco Masters på bagsiden af busser i centrum af Odense, Århus og på 388’ren fra Helsingør til Lyngby.

Og i næste uge lanceres en sjov konkurrence ”spot bussen”-  tag et billede og læg det op på facebook og vind spændende præmier.​

Bussen vil også udgøre en særlig service overfor publikum idet den under turneringen, lørdag og søndag d. 2.-3. juni, vil gratis køre i pendulfart ml. Humlebæk Station og Simon’s Golf Club, så folk ikke behøver bekymre sig om bilen, når de skal ud og se golf.

Forrige artikelSå er sæsonen i gang – men det holdt hårdt…
Næste artikelGolfindustriens “Oscar” går til Mallorca!
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.