…Og Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen forsvarer World Cup titlen i Australien.

Når European Tour indleder sæsonen 2018-19 tidligt torsdag morgen med Honma Hong Kong Open, bliver det Joachim B. Hansen, der får æren af at slå første slag. Han starter nemlig sæsonen kl. 6.50 lokal tid i selskab med finske Kalle Samooja og sydafrikanske Zander Lombard, der kommer direkte fra Tourskolen.

20 minutter senere slår Lucas Bjerregaard ud med Sanghyun Park og John Catlin fra hul 11. Det er noget mindre prominent selskab, end nordjyden efterhånden er vant til, men det skyldes, at det er begrænset hvad turneringen har kunnet trække af topnavne.

De mest prominente; Patrick Reed og Matthew Fitzpatrick, samt Tommy Fleetwood og Sergio Garcia er sat i de prioriterede tv-bolde.

Svært titelforsvar

Thorbjørn Olesen og Søren Kjeldsen forsvarer den World Cup-titel, de vandt for to år siden – og modtog Den gyldne Golfbold for – på Metropolitan Golf Club i Melbourne, og det kan godt blive svært at gentage triumfen. Det er i hvert fald stærk modstand, der er mødt op.

Værtsnationen stiller med Marc Leishmann og Cameron Smith, Belgien med Thomas Pieters og Thomas Detry, England med Ryder Cup-stjernerne Tyrrell Hatton/Ian Poulter, Kina med Li Haotong/Wu Ashun, USA med Kyle Stanley og Matt Kuchar og også Indien, Irland og Sverige ser meget gode ud på papiret. Det sikreste bookmaker-tip må være at Team Grækenland slutter sidst.

World Cup kan følges fra kl. 02.00 torsdag morgen på Viasat Golf/Viaplay mens der sendes fra kl. 6.30 fra Hong Kong.

 

Forrige artikelGolftegninger afslørede justitsmord
Næste artikelRicky Fowler design
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.