Vi har modtaget denne pressemeddelelse fra Lübker Golf Resort:

Som et af Danmarks bedste golfanlæg er Lübker Golf Resort klar til at tage imod både tidligere og nye medlemmer og greenfee-spillere fra sæsonstarten 1. april

Der er godt nyt til medlemmerne af den konkursramte Lübker Golf Club og stedets mange greenfeegæster, der ikke behøver at frygte for mulighederne for at spille golf på et af Danmarks absolut bedste golfanlæg i 2018.

Da Lübker Golf Club i januar måtte indgive konkursbegæring, betød det en midlertidig lukning af golfanlægget, mens resten af resortet med wellness, fitness og restaurant kunne fortsætte driften uafhængig af golfklubben.

Men nu gør Lübker Golf Resort klar til at tage imod både tidligere og nye medlemmer og greenfee-spillere, når sæsonen indledes omkring 1. april.

Det er resortejeren Carl Aage Nielsen, der har besluttet at genåbne golfanlægget for spil i hele 2018-sæsonen. Det vil ske i privatregi af Lübker Golf Resort, der er parat til at udstede DGU-medlemskort til medlemmerne af den tidligere golfklub.

Beslutningen er truffet, efter at medlemmerne af alle tre grundejerforeninger på resortet har vedtaget en sammenlægning af foreningerne. Dette var en forudsætning for, at resortet i samarbejde med en intern nedsat arbejdsgruppe blandt grundejerne kan arbejde videre på færddiggørelsen af en ny frivillig resortaftale, som skal sikre en videreudvikling i resortet.

2018 et mellemår

”Målet på længere sigt er at arbejde for en ny foreningsdrevet golfklub på stedet, men 2018 bliver et mellemår, hvor det er resortet, der driver golfanlægget med assistance fra en styregruppe bestående af medlemmer fra den tidligere klub inklusiv formanden Thomas Kylling og Morten Thuen fra pro-shoppen,” siger Carl Aage Nielsen, der appellerer til opbakning fra klubbens medlemmer.

”En succesrig drift af golfanlægget i 2018 forudsætter opbakning fra såvel de tidligere medlemmer af golfklubben som hus- og grundejere i resortet. De skal blot gentegne deres medlemskab i den private ”klub” på de samme økonomiske betingelser som hidtil, og så skal vi have igangsat arbejdet med dels at rekruttere nye medlemmer, dels at skaffe sponsorer og arrangementer, så det er muligt at sikre økonomien og opretholde det høje kvalitetsniveau, som både medlemmer og greenfeegæster er forvænt med,” siger Carl Aage Nielsen.

”Fra resortets side glæder vi os først og fremmest over, at vi nu har mulighed for at komme videre. Vi vil derfor fokusere vore kræfter på at skabe et rigtigt attraktivt og økonomisk bæredygtigt resort – i samarbejde med den store majoritet af positive og konstruktive grund- og boligejere.”

Forrige artikelFra klubpro til verdensstjerne
Næste artikelPilen peger opad for golfsporten i Europa
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.