Det har været skiftetid for en del proer i vinter.

Michael Brink er ny pro på Ledreborg Palace Golf og Benjamin Vrang har overtaget jobbet som assistent pro i en af landets største klubber, Hjortespring Golfklub.

Det er blot to af en række jobskifter blandt de danske PGA trænere. Nogle er holdt helt op, Jan Nielsen, er således stoppet i Korsør Golf Klub, hvor han har været i 19 år, senest i et job som klub manager, og Søren Kjeldsen, ja, altså ikke den Søren Kjeldsen, men den yngre, der var pro i Vejen Golfklub, er blevet ansat som clubfitter hos Cobra Golf og vil kunne mødes til et hav af demodage. Vejen har i stedet fået Torben Kastbjerg, der kommer fra Kolding, som pro. Kenneth Sand er rykket ind i Volstrup Golfcenter og den nye sammenlagte Ikast Tullamore Golklub får Dennis Willadsen som træner. Lena Tatiana Nielsen droppede pro-gerningen sidste år for et job udenfor golfen, men hun savnede træningsbanen og er nu blevet assistent i Roskilde, mens Nikolaj Knak Ostersen har overtaget den ledige assistentstilling i Værløse.

Mark Gates skal fremover undervise i Royal Oak, men han forlader ikke Haderslev, hvor han har været i mange, mange år. Nu skal han blot undervise begge steder. Thomas Greisgaard Larsen skal efter samme princip undervise et par dage om ugen i Halsted Kloster Golfklub.

Fredrik Johnsson er vendt tilbage til Svendborg, hvor han har været tidligere, og det skifte blev muligt, efter at Henrik Zacho valgte at stoppe og lave noget helt andet.

Anders Danielsen, der var i Hjortespring, er startet som assistent hos Jesper O. Sørensen i Smørum, lige ovre på den anden side af kommunegrænsen.

Forrige artikelECCO Tour 2018 – Dem skal du holde øje med (3)
Næste artikelMangeårig formand for Hals Golf Klub er trådt af
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.