Har du udtømt din liste over spændende golfdestinationer, og går du nu og drømmer om, hvor din næste golfrejse skal gå hen? Så bør du måske overveje at sætte Argentina på listen – nærmere bestemt den pulserende hovedstad Buenos Aires.

Nedenfor fortæller vi dig, hvorfor den latinamerikanske storby er et must-see på din golfrejse.

Ah, Buenos Aires. Den åndeløst smukke latinamerikanske metropol på Argentinas østkyst. Byen hvor storladen europæisk arkitektur møder den passionerede og frimodige latinske ånd.

Den er en smeltedigel af indtryk fyldt med farver, som på én gang er både bløde og skarpe, og soundtracket er lyden af energisk storby blandet med de blide, sensuelle toner af tango; nattelivet er pulserende, og selve stemningen i gaderne er lige så berusende som de alkoholiske drikke.

Oplev alt, hvad Buenos Aires har at byde på

Buenos Aires er en fascinerende storby med mange, farverige nuancer. Den er en af de mest besøgte turiststeder og har været vært for FIFA-mesterskaber, olympiader, pokerturneringer, og byen har faktisk en del lokale berømtheder som for eksempel pokerspilleren Leo Fernandez og fodboldspilleren Diego Maradona, der begge er kendt for at spille på grønne overflader – dog ikke på greenen, men henholdsvis grønsværen og den grønne filt.

Der er en myriade af ting, du kan se, og steder du kan besøge i Buenos Aires. Tag for eksempel ind i hjertet af byen og besøg Plaza de Mayo og se den hvide obelisk, som stolt knejser over byen som et symbol på landets barske fortid.

Eller brug dagen på et af de utallige museer og kunstgallerier og spis middag på en autentisk restaurant med tilhørende tangoshow. Du kan blandt andet se Museo Nacional de Bellas Artes, Argentinas nationalmuseum med værker af berømte kunstnere som Cézanne, Benito Quinquela Martín, Xul Solar, Degas og Picasso.

Du kan også besøge de fascinerende gravsteder og mausoleer på Cementario de la Recoleta og bruge timevis på at gå gennem denne de dødes by, hvor gamle krypter og imponerende statuer står som et evigt minde om de, der blev lagt til stede her. Det er også let at fortabe sig i byens gader og bare kigge på de fascinerende arkitektoniske mesterværker, der er byens kirker og moskeer.

Foto: Unsplash

Efter en spændende dag fyldt med indtryk, kan du også bevæge dig ud i det farverige og pumpende natteliv. Prøv de forskellige restauranter som alle har længe åbent, og smag de vidunderlige tapas og det lækre lokale køkken, som er sprængfyldt med smagsoplevelser.

Drik lokale, farverige drinks og dans videre ud i natten til lyden af hidsige guitarakkorder, bombastiske trommer, og bløde vokaler. Find en af de mange klubber, hvor du kan spille en omgang pool eller slå dig ned til et slag poker sammen med de lokale, ofte meget habile, kortspillere.

Mulighederne er endeløse. Natten er ung i Buenos Aires, og der bliver danset helt til solopgang.

Byens små hemmeligheder

Men nu skal det jo også handle om golf, så når du har sanset, smagt, duftet, og mærket dig igennem de latinamerikanske gaders virvar af indtryk, og du så har brug for at slappe af, så kan du passende gøre brug af en facilitet, som mange måske slet ikke forbinder med Buenos Aires – nemlig byens golfbaner.

Buenos Aires har overraskende mange golfbaner liggende som små oaser spredt rundt i byen. Nogle er strengt lukkede klubber kun for medlemmer, mens andre gladeligt åbner dørene for turister mod betaling.

Faktum er dog, at de forskellige argentinske greens er et besøg værd, hvis du er på de kanter. Selv hvis du ikke er, så kan nu opleve de grønne vidder i Argentina ved at tage på golfture planlagt af blandt andre Green2Green, hvor du får lov at opleve en række forskellige lokale baner på rundtur gennem Argentina og Chile.

Du kan også selv arrangere adgang til greenen, og byen har klubber som blandt andet Highland Park Golf, Hindu Club, Olive Golf Club og San Andres Golf Club. Det er også muligt at få arrangeret eksklusive ture, hvor du med din egen professionelle golfguide får adgang til de dyre klubber og får privat undervisning en hel dag.

Argentina har mange rigtig gode golfspillere, også på PTA-touren, og de er bestemt en nation, der er værd at holde øje med i de forskellige turneringer.

Banerne i Buenos Aires er som små, grønne åndehuller i en travl storby. De er spændende, udfordrende og velholdte – og så er de gode for konditionen.

Mange af stederne skal spillerne nemlig gå fra hul til hul. De er steder, hvor larmen og lydene forstummer, og du bare kan koncentrere dig om at nå til næste hul. Det kan helt sikkert anbefales at sætte byen – og landet generelt – på din bucketliste over steder, du bør nå at spille golf, inden du stiller golfskoene.

Landet har enormt meget af byde på både golfmæssigt, historisk, kulturelt, og kulinarisk.

Forrige artikelVil Tiger vinde flere majors?
Næste artikelMere stabil Olesen bliver nr. 7
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.