Klassikeren over alle klassikere.

Mindre kan ikke gøre det når man taler om Ping Anser putteren. Jeg har slidt flere af disse puttere op gennem årene, og nu fik jeg så chancen igen. Ping Sigma 2 serien består af 10 puttere, men det var Anser modellen der faldt lige i øjnene på mig, og Ping var så flinke at låne mig en til test.
Jeg nåede lige at få den med da vi drog på testtur og var ikke ude af bagen. Ping skriver at Sigma 2 serien er bløde puttere. De er heldigvis bløde på den lækre måde, så man stadig kan mærke at man slår til bolden. Ping lover også at den nye slagflade teknologi hjælper med at få bolden tilbage på linien hvis du ikke træffer bolden i midten af slagfladen.
Det virker forbavsende godt. Flere gange oplevede jeg at træffet var dårligt, men at bolden alligevel nåede frem til hullet. Alle putterne i Sigma 2 serien har også en anden smart feature. De kan justere i længden fra 32-36 tommer. Med en lille nøgle kan du justere længden så den passer præcis til dig og den måde du står til bolden. Den bliver ikke nem at returnere til Ping.

Forrige artikelGolf og mountainbike i schweiziske Crans-Montana
Næste artikelGOLFTV har holdet klar
Jan Olsen
Jan Olsen er en erfaren golfspiller. Som mangeårig elitespiller har Jan stor erfaring med alle dele af spillet. Da han spillede bedst, var handicappet 0, og hans bedste resultat en sølvmedalje ved DM. Han kan lejlighedsvis stadig score i 70'erne. Som uddannet fotograf vil Jan stå for mange af Golfbladets videoer, ikke mindst i samarbejde med Ronnie Lindeskov omkring instruktionsvideoer.