Nu har Thomas Bjørn officielt trukket sig fra Made in Denmark som følge af den skade han pådrog sig i forrige ude forud for British Masters. Bjørn snublede på et fortov og beskadigede nogle ledbånd i foden.

Indtil videre har han dog stadig stået opført på entrylisten, men nu er han fjernet og erstattet af en fra reservelisten.

Det er han i øvrigt ikke den eneste der har gjort. Siden entrylisten blev offentliggjort 2. maj er der kommet 16 spillere ind, som oprindeligt ikke var kvalificeret. En af dem er den italienske tidligere vidunderdreng Matteo Manassero, der ellers havde fået en af sponsorinvitationerne. Da Manassero nu er kvalificeret, er invitationen givet videre til Nicolaj Højgaard, som dermed får sin tredje start i Made in Denmark selvom han kun er 18 år gammel. Hans tvillingebror, Rasmus, kommer dog ikke med. Han forfølger i stedet endnu en topplacering på Challenge Tour samme uge.

Foto: Getty Images

Forrige artikelKun en i top-100 mangler på Bethpage Park
Næste artikelBeskeden dansk majorstart
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.