Hvalpsund golfbane er ikke blandt de ældste i Danmark – men er blandt de bedste og flotteste med en placering helt op til den fredede Louns sø og Limfjorden.

Banen har en god blanding af skovhuller, frie huller med en fantastisk udsigt til sø, fjord og skov og gode greens med forskellige udfordringer i indspil og putning.
Ved siden af 18-hullers banen er en 9 hullers pay and play bane, der blev kåret som Nordjyllands bedste, og som giver udfordringer og gode oplevelser for alle gæster og begyndere, fordi den på samme måde som 18-hullers banen er i pagt med den varierede natur og bl.a. har et langt par 5 hul.
Idéen og udviklingen af banen begyndte i 2003 med en lille lokal gruppe, der var gennem hele forløbet med køb af jord, godkendelser, arkæologiske undersøgelser og etablering af baner og bygninger og endelig indvielse 16. maj 2009.

De lokale ildsjæle er ikke forsvundet efter de 10 år. Vi oplever en fantastisk opbakning til hele projektet, klubben og arbejdet omkring banen, arrangementer og de forskellige medlemsgrupper. Vi er mere end 50 frivillige, der har forskellige opgaver som bestyrelse, sponsorgruppe, support til bane, klubhus og arrangementer. Sammen med dygtige greenkeepere og leverandører er de afgørende for at kunne fastholde og udvikle en attraktiv bane og klub for medlemmer og gæster, siger klubbens formand Hardy Mortensen.

Hvalpsund golfklub har 350 medlemmer. ”Vi vil meget gerne være 100 mere, men vi er ikke tæt på en stor by, og samtidig tæt på mange andre baner i lokalområdet. Til gengæld er vi en meget populær bane for mange green-fee spillere fra nær og fjern – i 2018 var antallet på ca. 7.000. Det betyder meget for os, og samtidig er det også positivt for hele vores lokalområde med gæster på overnatnings- og spisesteder og indkøb”.
Jubilæumsaktiviteter og tilbud vil sprede sig over hele ugen, der jo samtidig er ugen før Made In Denmark på Himmerland Golf & Spa resort. Det er særdeles positivt for Vesthimmerland, at MID igen er kommet til lokalområdet. Derfor vil der være også info materiale, merchandise og præmier relateret til Himmerland Golf & Spa og Made In Denmark ved de mange aktiviteter, der gennemføres i jubilæumsugen.

Forrige artikelMeld dig på banen til landsdækkende golfturnering
Næste artikelDinah Shore og Poppies Pond
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.