Forside Nyhedstype Kort nyhed 13 danskere og fem vindere i Made in Denmark

13 danskere og fem vindere i Made in Denmark

93057658 Stuart Franklin

Førtidspensionisten Anders Hansen spiller Made in Denmark.

Torsdag er sidste frist for at tilmelde sig Made in Denmark, så fredag bliver den endelige deltagerliste offentliggjort. Det ligger dog allerede fast, at feltet får deltagelse af mindst 13 danskere og alle de fem tidligere vindere af turneringen.

Matt Wallace, der vandt sidste år, er nummer 35 på verdensranglisten, og det vil være en sensation, hvis han ikke bliver feltets højest rangerende spiller fra 23-26. maj i Himmerland.

Også de fire andre tidligere vindere af turneringen har bekræftet deres deltagelse: Julian Suri, Thomas Pieters, David Horsey og Marc Warren.

Mange danskere

I dag meddelte Made in Denmark så, at minimum 13 danskere stiller op. Blandt dem Anders Hansen, der ikke har spillet siden tourskolen, og vel nærmest er at betragte som en slags førtidspensionist. De andre danskere er: Thomas Bjørn, Thorbjørn Olesen, Lucas Bjerregaard, Søren Kjeldsen, Jeff Winther, Joachim B. Hansen, Morten Ørum Madsen, Nicolaj Tinning, Jeppe Huldahl, Martin Leth Simonsen og Christian Glöet.

Den opmærksomme læser vil bemærke, at der mangler ét navn for at være 13. Vedkommende er bekræftet, men ikke offentliggjort. Det mest sandsynlige er at det er Nicolaj Højgaard, men det kan selvfølgelig også være sidste uges lige-ved-og-næsten-mand Mark F. Haastrup, veteranen Steen Tinning eller måske Sebastian Cappelen, der gør sig på Web.com Tour i USA. Eller en af de små overraskelser, promoter Flemming Astrup nogle gange godt kan lide at hive op af hatten.