Har du overvejet, om golf er et spil for dig? I Vejle Golf Club har du mulighed for at prøve talentet af i et forløb, – vi kalder det for TryOut – hvor du selv bestemmer tempoet. Meld dig til et introduktionsarrangement og kom i gang med en sund og udfordrende fritidsinteresse.

Rigtigt mange begynder på golf, fordi de har venner, bekendte eller arbejdskollegaer, der er bidt af golf, og så ”smitter” deres entusiasme. Vejle Golf Club ”opfandt” TryOut-konceptet i efteråret 2012 som en fair måde blive introduceret til golf og få afklaret, om man kan lide det, inden indmeldelse og investering i udstyr og beklædning.

Betingelserne for at blive TryOut-medlem er, at du ikke tidligere har været TRYOUT-medlem i Vejle Golf Club og at du ikke tidligere har haft DGU-kort.
Så kan du prøve golfspillet for kun kr. 300, der går til dækning af bl.a. startmaterialer og bagmærke, samt træningspas med klubbens trænerteam i TryOut konceptet. Træningen er arrangeret som holdtræning.

Der er plads til max 30 deltagere pr introduktionsaften, og den målrettede interesse viser, at VGC igen i denne sæson har ramt golf-interesseredes behov, når det gælder introduktion til golfspillets herligheder. Introduktionsarrangementerne fortsætter gennem sæsonen, så længe der er efterspørgsel.

Forrige artikelTo eagles og -8 for sidste runde gav tredjeplads til Leth Simonsen
Næste artikelMasters:: Årets Hul på den gamle planteskole
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.