Nyopsat foderstation til rådyr

Golfbanens ejer A/S Eivind Dam Jensen, har nu opsat en overdækket foderstation mellem 8. green og 9. teested på Brundtland Golfcenter, som også er synlig fra restauranten og selskabs-lokalerne og hvor man håber, at rigtig mange af de rådyr, der lever på og ved golfbanen vil finde hen og sikre sig et godt og nærende måltid i den kolde tid, hvor chefgreenkeeper Carl Leerskov løbende vil sørge for friske forsyninger til dyrene.

… jeg har altid været fascineret af det rige dyreliv på Københavns Golfklubs baner i dyrehaven og synes, det kunne være spændende at få lidt af dette realiseret også på Brundtland Golfcenter, hvor vi jo masser af gange ser de flotte dyr på golfbanen, fortæller Eivind Dam Jensen, der er manden bag golfbanen og hvor der kan forventes mange spændende aktiviteter i de kommende år, blandt andet en helt ny erhvervsklub ikke kun for golfspillere.

… vi håber, der kommer rigtig mange af vore 4-benede venner og får et godt gratis måltid hos os og så kunne det jo være rigtig fint, hvis den storkerede, vi satte op tidligere i år også kan få besøg af et ynglende storkepar i sæson 2019, slutter Eivind Dam Jensen med henvisning til, at Toftlund tidligere var en betydelig ”storkenes by” med op til 6 ynglende par for en del år siden.

Forrige artikelGolfbladet – November 2018
Næste artikelRevancherer misset hole-in-one med albatross
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.