Cheftræneren i Værebro GK, Kenneth Rolf Krøl Andersen, ærgrede sig lidt efter d. 17. oktober at have færdiggjort det 146 m lange 14. hul på Marielyst GK. Han havde været få centimeter fra et hole-in-one, og dem har han i sin karriere ’kun’ lavet to af – i Helsingør og på Bornholms GK.
Måske gav det lidt ekstra adrenalin, før han slog ud på det 246 m lange hul 15 par-4. Hans slag med 3-køllen gik i hvert fald lige i koppen for en albatross. Faktisk den første, der nogensinde er lavet i Marielyst GK, der næste år fejrer 25 års jubilæum.

Med sin præstation har Kenneth Rolf, der tidligere har været træner i GK Storstrømmen, to albatrosser og tre holes-in-one. For 15 år siden lavede han en albatross på et par-5-hul i Nykøbing F. så mens han får sine ’simple’ holes-in-one på andre danske øer, lægger han sine albatrosser på Falster.
Forhåbentlig fik han også dengang en belønning. Nu fik han i hvert fald overrakt en flaske whisky af sekretæren i Marielyst GK, Marie Bonde Lørup.

Forrige artikelBRUNDTLAND GOLFCENTER sørger for dyrene
Næste artikelLucas himmelstormer
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.