Royal GCs eliteafdeling er 20. april vært for Copenhagen Trophy, en Mid-age ranglisteturnering.

I Royal GC er eliten selvfinansierende, men har fået banen til rådighed til et arrangement, der kan tjene penge, fortæller Per Ove Møller: – På en måde er det meget sundt, at vi som elite selv skal arbejde for pengene, for jo bedre turnering vi kan lave, desto flere penge kan vi forhåbentlig skaffe. Vi har skaffet sponsorer til præmier for 13.000 kr., og håber, at mange elitespillere over 30 år har lyst til at indlede sæsonen et par uger, inden Danmarksturneringen starter, på en svær bane i topstand.

Turneringen afvikles over to runder, der spilles fra scratch fra tee 62, indskuddet er 695 kr., og i ugen op til turneringen er der 50 % rabat på greenfee på en prøverunde.

Forrige artikelGod afslutning af Winther og Bjørn
Næste artikelFrancesco fantastico!
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.