Det store amerikanske golfmærke Cutter & Buck (C&B) er efter et par år væk fra de danske proshops, stærkt på vej tilbage på det danske marked.

Cutter & Buck er ejet af New Wave Group, som ejer flere kendte brands, deriblandt Craft Sportswear.
Mærket der signalerer livsstil, har udviklet både en golf- og en modeserie, og produkterne henvender sig til den kræsne bruger, som vægter kvalitet og funktionalitet højt. Produkterne tilbydes til konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Kollektionen er stærkt repræsenteret med poloer, bukser, strik, mellemlag og regntøj. En komplet kollektion, som rammer utrolig bredt, så alle golfspillere kan klædes på fra top til tå og i al slags vejr.

Cutter & Buck, der blev etableret i 1990, har haft stor succes i USA og er i dag et af de førende kendte golfbrands. I 2015 blev et europæisk sortiment udviklet og tilpasset det skandinaviske marked. Alle produkter er lagerførende, og forhandlere kan derfor tilbydes fordelagtige muligheder i forhold til lagerbinding. Produktudvikling vægtes højt, og der bliver tilføjet nye produkter til sortimentet både forår og efterår. I foråret 2019 har man lanceret en sprit ny junior-kollektion, så nu kan alle i golfklubberne iklæde sig C&B tøj.

Butikker som handler med Cutter & Buck kan supplere stort set fra dag til dag, og får dermed minimal risiko forbundet med evt. restpartier på sæsonvarer, som ikke bliver solgt.

Cutter & Buck er i særdeleshed også en stærk spiller på det danske B2B marked, hvor der er masser af muligheder for branding af logoer på tøj – i både store og små antal til diverse golfevents og andre lignende events.

Cutter & Buck Danmark var i 2018 officiel tøjsponsor ved et par større turneringer: Shipco Masters, som blev afholdt på Simons golfklub – en attraktiv og eksklusiv turnering, som Colin Montgomerie vandt.
Samt Pink Cup turneringen i både 2017 og 2018 i samarbejde med kræftens bekæmpelse.

Cutter & Bucks produkter kan købes i udvalgte proshops samt forhandlere fordelt over hele landet.

Forrige artikelHCA Golfs medlemmer støtter Castor
Næste artikelHulspilsbogens regelbibel
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.