Sølykke GK, Brændeskovgård Golf, Gudme GK og Sunset Golf har indgået en aftale om, at medlemmerne kan spille på alle fire baner til en fordelagtig pris. Er man er medlem med fuld spilleret i én af klubberne, kan man fremover spille 18 huller på de andre baner til prisen for 9 huller. I Brændeskovgård gælder dog prisen for 12 huller

Klubberne har også indledt et samarbejde om turneringer. Fx har et hold veteraner fra Sølykke Golf besøgt Gudme, og der blev siden spillet returmatch i Rønninge for 14 dage siden. I august skal alle fire klubber mødes på Brændeskovgårds bane.

Pay&Play er vigtige startmuligheder for nye golfspillere, og Martin Ludvigsen fra Sølykke fortæller, at man ikke bare har mange medlemmer, men også allerede har sendt flere snese videre til de klubber, der tilbyder 18 huller, mens man til gengæld får mange tilbage, for hvem 18 huller er en for stor udfordring pga.

Forrige artikelÅh nej… Ikke igen?
Næste artikelVolleyball-spilleren blev golftræner
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.