GOLFBLADET laver officielt program-magasin når Europas bedste senior-spillere besøger Simon’s Golf Club.

Simon’s Golf Club i Nordsjælland fejrer 25 års jubilæum, og det bliver et brag i form af golfturneringen Shipco Masters, der afvikles fra 1.-3. juni.

Turneringen er en del af Staysure Tour, det der tidligere hed European Seniors Tour, og der bliver anledning til at møde stjerner som bl.a. Colin Montgomerie, Ian Woosnam, Costantino Rocca, vor egen Steen Tinng og – for første gang nogensinde i en seniorturnering for mænd – den legendariske Laura Davies, der stiller op på lige for med mændene i det 72 mand (og kvinde) store felt.

Tilløbsstykke

Simon’s Golf Club forventer, at det bliver noget af et tilløbsstykke, ikke mindst fordi de gamle drenge – og kvinden – stadig spiller golf på højt, højt niveau, og fordi stemningen omkring seniorturneringerne er meget mere afslappet og hyggeligere end til den ’rigtige’ European Tour. Man kan komme helt tæt på stjernerne i løbet af de tre dage.

Udkommer 11. maj

Shipco Masters og GOLFBLADET har aftalt et samarbejde, der betyder, at det officielle program-magasin produceres af og følger med GOLFBLADET. Og det bliver allerede i maj-udgaven, der udkommer 11. maj. Desuden vil man selvfølgelig kunne få det på Simon’s Golf Club under turneringsdagene.

Forrige artikelMasters konkurrence afgjort – Ingen havde gættet vinderen.
Næste artikelFire samlinger skal fastholde pigerne
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.