Pressemeddelelse:

Efter 2 succesrige år som golfmanager i Holstebro, er det blevet tid for 42-årige Christian Hostrup til at søge sportslige succeser med en lidt anden sportsgren.

Herning Blue Fox, som af mange er kendt som Danmarks mest vindende ishockeyhold er den nye arbejdsplads. Hypen omkring ishockey i forbindelse med det forestående VM i ishockey, som kommer til at trække 1,3 mia. seere alene på TV, renoveringen af Kvik Hockey Arena i Herning og ikke mindst de mange positive vinde der blæser omkring ishockeyen for øjeblikket var trækplasteret for golfvante Christian Hostrup.

Stort set hele Christians liv har handlet om golf, det kommer det naturligvis i høj grad også stadig til, men tanken om at blive en del af organisationen da den bød sig hos Herning Blue Fox, som i øvrigt flittigt er blevet fulgt siden 1991, trak meget i golfmanageren.

Gennemført fusion

Inden salget mod en ny og spændende sæson i den danske Metal Liga går i gang, så kan Christian Hostrup se tilbage på en fantastisk tid i Holstebro, hvor han har været med til at kickstarte Storådalens Golfklub. Sammen med Eiler Thomsen og John Gråkjær er det lykkedes at skabe en vellykket fusion mellem Storådalen og Holstebro Golfklub, og i dag kan man i Holstebro prædikere sig med at være et flagskib i Dansk golf.

”Det har været en forrygende og lærerig tid i Holstebro Golfklub, og jeg tager en masse med mig herfra i mit nye virke. Jeg glæder mig samtidig vildt meget til at vise Danmarks suverænt fedeste vintersport frem for mit netværk, forhåbentligt kan de ligesom mig se en masse værdi i at være en del af en succes, hvad enten det er i sportslig eller netværksmæssig sammenhæng. Med en nyrenoveret ishockeyarena, der kommer til at byde på sportslige dramaer og et unikt show, en loyal og stærk Erhvervsklub, hvor der er stor netværksmæssig værdi for skillingen, så bliver det en spændende tid jeg går i møde”, forklarer Blue Fox’ nye sælger, Christian Hostrup.

Forrige artikelMangeårig formand for Hals Golf Klub er trådt af
Næste artikelPost blev årets pro
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.