Søllerød Golfklubs head-pro Christian Post blev kåret som Årets Pro, da PGA of Denmark holdt generalforsamling.

To danske holdmesterskaber for herrer i træk vejede tungt, da PGA of Denmark skulle kåre Årets Pro. Titlen gik til Christian Post, der som cheftræner i klubben gennem 14 år, har en stor andel af mesterskaberne. Men det var ikke kun hans sportslige resultater, der var årsag til den populære kåring. Hans store engagement i klubben i forhold til sponsor- og juniorarbejdet, og som shopansvarlig talte også med. Inden han gik trænervejen var Christian Post en dygtig spiller med erfaring fra Challenge- og European Tour.

Ved PGA of Denmarks generalforsamling kårede man også Torben Kastbjerg, Kolding Golf Club, som årets elev. Årets nyuddannede PGA proer blev også hædret.

Forrige artikelGolfmanager på glatis
Næste artikelKom fra Y til K
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.