De celebre irske golfspillere Rory McIlroy, Paul McGinley, Padraig Harrington og Shane Lowry spillede den 20. april opvisningsmatch på Adare Manor.

 

Det er ikke just hver dag, man ser sådan et fornemt selskab af golfspillere, og de 1.500 forventningsfulde tilskuere på sidelinjen fik helt sikkert hvad de kom for. Anledningen er afslutningen af et toårigt renoveringsprojekt.

Rory McIlroy roste Adare Manor til skyerne:

“Golfbanen er helt igennem fantastisk. Og når man tænker på det vejr, vi har haft i de seneste måneder, er det en bedrift at kunne spille på sådan en bane. En tak til alle greenkeeperne.”

Den annerkendte golfbanearkitekt Tom Fazio står bag renoveringen, og han har taget den nyeste teknologi i brug. Adare Manor har fået indbygget et SubAir Aeration System på alle 18 greens, hvilket blot to andre golfbaner i Storbritannien og Irland også har. Et SubAir Aeration System sørger for at fjerne fugt ved hjælp af vakuum-pumper og efterlader greens faste.

Golfbanen på Adare Manor tager også skridtet fuldt ud, når det kommer til produktion af Tv. Som den første bane i verden er der nedlagt kabler med optiske fibre på hvert hul. Det betyder, at Adare Manor altid er klar til at sende Tv-billeder.

I forbindelse med renoverende er der anvendt 220.000 tons sand, der er gravet og lagt svimlende 77.000 meter drønrør, som kan modstå den værst tænkelige nedbør.

 

Huser 5-stjernet hotel

Adare Manor Hotel, er som navnet antyder en gammel herregård og ligger midt i landsbyen Adare i County Limerick. Også hotellet er blevet restaureret. Det skete i 2017 og er ifølge hotellet det største renovationsprojekt af sin art i Irland. I forbindelse med renoveringen blev der bygget en ny fløj med 42 senge, hvilket udvidede antallet af gæster til 350.

Adare Manor ligger 25 minutter fra den internationale lufthavn I Shannon og to og en halv time fra Dublin.

Adare er porten til det sydvestlige Irland. Byen byder på butikker med brugskunst, caféer og resturanter, og lige uden for landsbyen finder man historiske bygningsværker og kirker.

Antiques and craft shops, pubs, restaurants and boutiques can be explored on the main street, while the ruins and churches that surround the village reveal the secrets of its history. Man kan læse mere om golfbane og hotel på  www.adaremanor.com

Forrige artikelNy golfmanager i Odense GK
Næste artikelKolding fylder 85
Klaus Hybler
Klaus Hybler er en erfaren journalist og Klaus er ofte på farten når han dækker emner som rejser og baner, men Klaus tager ofte andre emner op, som berører golflivet i Danmark, om det så er i den enkelte klub eller på unions-niveau hos DGU.