Sidst i juli blev Bornholm Masters afviklet på golfbanerne i Rø for niende gang. Turneringen arrangeres af Morten Kofoed, en på Sjælland bosiddende bornholmer, der med turneringen ønsker at skabe opmærksomhed omkring sin fødeø og bornholmske produkter.

I år var der alt udsolgt til turneringen, der havde deltagelse af 69 spillere, der spillede to runder på golfbanerne i Rø, og på den mellemliggende fridag kunne opleve klippeøen fra dens absolut bedste side i fantastisk sommervejr.

Samlet vinder af turneringen blev Lis Thorsen fra Nivå Golfklub, der også vandt damerækken. A-rækken blev vundet af Jakob Falk Schollert fra Roskilde og B-rækken af Jørgen Frederiksen fra Furesø Golfklub.

Næste år kan Bornholm Masters fejre 10 års jubilæum, og det bliver ifølge Morten Kofoed med mulighed for at vinde en VW Polo som hole-in-one præmie, da han har lavet en særlig aftale med VW forhandleren på Bornholm.

Forrige artikelJimenez vandt på The Old Course
Næste artikelForsvarende mester svigter Made in Denmark
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.