Julian Suri er mod forventning ikke på entrylisten til Made in Denmark, men ellers er det et stærkt felt, der kommer til Silkeborg

Det er normalt, at den forsvarende mester stiller op og forsvarer sin titel, men sidste års vinder Julian Suri kommer tilsyneladende ikke til start i Himmerland. Den 27-årige amerikaner står i hvert fald ikke på den entrylist der blev offentliggjort i dag. Så sent som for en uge siden var meldingen fra Made in Denmark, at Julian Suri ville komme.

Gode navne

Men der er nu masser af gode navne, der stiller op i Silkeborg og feltet ser umiddelbart ud til at blive det hidtil bedste i turneringens historie. Mest opmærksomhed er der selvfølgelig omkring muligheden for at benytte Made in Denmark til at spille sig ind i varmen på Thomas Bjørns Ryder Cup hold i sidste øjeblik. Thorbjørn Olesen, Eddie Pepperell og Matthew Fitzpatrick, der alle p.t. er lige udenfor kvalifikation stiller op, og det gør koryfæer som Lee Westwood og Martin Kaymer også, ligesom John Daly er med igen.

Vindere

De tre andre tidligere vindere af Made in Denmark, David Horsey, Marc Warren og Thomas Pieters (et sidste øjebliks Ryder Cup long shot?) er på startlisten sammen med bl.a. Richard McEvoy, vinderen fra Hamburg, Matt Wallace, Alexander Levy, Paul Dunne og Jordan Smith, der alle har vundet turneringer på det seneste. Endelig er der jo blevet plads til succes-tvillingerne fra Gyttegård, Rasmus og Nicolaj Højgaard.

Made in Denmark spilles fra 30. august til 2. september i Silkeborg Ry Golfklub.

 

Forrige artikelGolfturneringen Bornholm Masters havde deltagerrekord
Næste artikelTørken hærger golfbanerne
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.