Fra årsskiftet 2019 indgik REE Golfklub en ny overenskomst med sin baneejer.

Klubben lejer sig fortsat ind på bane og anlæg, men det er nu klubben, som står for den daglige drift og fulde økonomi. Greenkeepere og administrativt personale er nu ansat i golfklubben. ’Klubben er blevet herre i eget, omend stadig lejet hus’, udtaler klubbens formand Kjeld Birch.
Golfbanen i Helsinge er en af de smukkest beliggende baner med udsigt til den gamle stubmølle Pibe Mølle fra mange huller. Baneanlægget benyttes udover af en masse glade golfere også af bl.a. bævere, hjorte, de skønneste sangfugle og de største rovfugle. Golfbanen har ry for at være meget velplejet og tiltrækker golfspillere langvejs fra, også om vinteren hvor der stadig spilles til sommergreens.

REE Golf har nok en af landets bedste drivingrange med mange udslagssteder, hvoraf 14 er overdækkede. Som noget helt nyt på Driving Range, har klubben fået monteret LED lamper, som lyser ud over terrænet i op til 250 meter, når der er skumring eller mørkt.
Er vejret kedeligt kan man spille golf på alverdens baner i træningsanlæggets 2 golfsimulatorer.
Kjeld Birch udtaler: ’I REE Golf tilstræber vi, at give vores medlemmer og gæster en mindeværdig sportslig udfordring, underholdning og gæstfrihed, med golf som omdrejningspunkt.
Vi tager altid godt imod nye golfspillere, hvor vi internt har Klub 37 til at forestå dette arbejde.
Overfor vores medlemmer tilbydes gratis tematræning og her er vi også godt rustet, med den tidligere landstræner, Magnus Landström og hans team som tovholdere’.
For klubbens medlemmer arrangeres en lang række forskelligartede golfmatcher over sæsonen. Diverse ’klubber i klubben’ sørger for at både damer, herrer og seniorer kan konkurrere gennem sæsonen. Klubben har også en juniorafdeling som kører godt, men som alle andre golfklubber, er der plads til flere juniorer.

Hos REE Golf har man Golfstore Proshop. Butikken er den største og mest velassorterede proshop i Nordsjælland.
REE Golf inviterer over de kommende uger til en række Åbent Hus arrangementer for alle interesserede, måske kommende golfspillere – og bliver man bidt af det, kan klubben tilbyde et Prøvemedlemsskab for kun 600 kr. Førstkommende Åbent Hus er påskemandag 22. april kl. 10.
En golfrunde sluttes bedst af på ’hul 19’ – ved et besøg i cafe/restaurant Pibemølle, hvor man diskuterer dagens runde, imens man nyder en fadbamse og måske et måltid mad.

Man hygger sig helt åbenbart i REE Golf og er glade for, at den nye golfsæson er kommet godt i gang.

Forrige artikelDinah Shore og Poppies Pond
Næste artikelForplejning til Lises Tøser
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.