Mojacar er igennem de sidste par år blevet en meget populær golf destination, som mange vælger fordi der bydes på meget mere end ”bare” golf, hvis man ønsker at udfordre områderne omkring Mojacar, som havnebyen Garrucha med sine utallige fiskerestauranter, og den daglige fiske auktion med fisk fra de lokale fiskere eller Villaricos med det måske bedste traditionelle spanske søndagsmarked og sine drypstens-huler, til Sorba/Tavernas som lige er blevet udnævnt til bedste filmby i Europa, der optages mange Westernfilm osv, bla. Indiana Jones er filmet her, og som flere måske husker fra TV2 da Hans Pilgaard og Jørgen Leth var rundt i Spanien, besøgte de netop dette område, der også er kendt for sin fantastiske oliven olie som produceres i de lokale oliven presserier som også er et besøg værd.

Den eneste ørken golfbane i Europa, Desert Spring ligger kun 15-20 min fra Mojacar, som er en meget højt rangeret golfbane, og vært for mange internationale golf turneringer.

Cabo de Gata er en af de bedste naturparker i Spanien, og netop pga af alle disse seværdigheder vælger mange golfere at vende den danske vinter ryggen og søge varmere himmelstrøg.

Er du en af dem, hvor din bedre halvdel ikke spiller golf, kan det sagtens kombineres med et ophold i dette område, da der er så meget andet for ”non-golfere” og det sociale samvær er prioriteret højt.

Mange golfere vil gerne væk fra jule eller Nytårs travlheden og vågne op til denne udsigt, og slippe for alt julegaveræset i DK, og måske forbedre golf-svinget og hellige sig golfen med en pro træner… alt er muligt, kun fantasien sætter grænser…
Dette og meget mere kan opleves, kun et par timers flyvning fra Danmark ………

Forrige artikelLipsky vandt årets sidste turnering
Næste artikelRegelquiz: Nye begreber i 2019!
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.