Vejle Golf Club satser på unge, friske kræfter til forpagtning af klubbens restaurant. Jonas Hansen fra Grindsted, handelsøkonom, og Pernille Worm, uddannet kok fra Hotel Svanen i Billund, arbejdet på ”Ti trin ned” og senest Madindustrien på Dæmningen i Vejle, hvor Jonas også gennemgik praktikken i sin uddannelse. Deres fælles køkkenchef anbefalede dem til Lars Skou, næstformand i Vejle Golf Club, og således kan et nyt, spændende kapitel med dejlig mad og gode arrangementer udleves i golfklubben.

”Vi ønsker ikke bare at sælge mad, men at give vores gæster en helhedsoplevelse”, fortæller Jonas Hansen, der beskriver sin rolle som den udadvendte tovholder, mens Pernille er den kreative kraft i køkkenet.
”Vi ønsker at give køkkenet et moderne udtryk, og vi vil gerne friste medlemmer og gæster med en god blanding af det danske og det franske køkken, så flere får øjnene op for den herlige oplevelse det er at spise her med en vildt smuk udsigt”, fortæller Jonas Hansen.
Den nye forpagter håber at kunne slå dørene op til ”Gastro 46”, som restauranten kommer til at hedde fremover, omkring den 1. april, men først skal lokalerne have en grundig renovering.

Forrige artikelNye kræfter skal være med til at løfte Stensballegaard Golfklub yderligere.
Næste artikelRevideret tilskudsordning rammer Sæby GK
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.