Den 1. marts startede to nye ansigter i Stensballegaard Golfklub.

Den ene er den 28-årige PGA Professional, Jesper Thorsøe. Jesper kommer fra Odder Golfklub, hvor han har arbejdet de seneste tre år, og hvor han har taget PGA uddannelsen med et meget flot karakter-gennemsnit
Han er oprindeligt fra Esbjerg, hvor han brugte det meste af sin ungdom på at spille elite tennis og fodbold, inden golfen bed rigtig fat i ham. Da han som 19-årig først startede med golfen gik det hurtigt med handicappet. Golfen har ført ham til USA på college, diverse amatørturneringer rundt omkring i Danmark, og den danskbaserede professionelle Ecco tour, hvor han fortsat vil spille nogle turneringer.

Den anden er 48-årige klubsekretær Lotte Olsen. Lotte har en lang karriere indenfor kontorfaget på sit CV, men specielt kan fremhæves, at hun i årene 2011-2015 arbejdede i Kalø Golf Club som klubsekretær, og derfor allerede kender branchen indefra.

Forrige artikelNy golfmanager in Aalborg GK
Næste artikelNy forpagter af restauranten i VGC
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.