Karma Catering tager over i golfklubben

Siden i mandags har medlemmer og gæster i Herning Golf Klub kunne nyde Karma Caterings mad i Golf Caféen. Mustafa Catalgøl og køkkenchef Henrik Schlander har overtaget Herning Golf Café. Det er et par erfarne herrer, der driver flere caféer og et omfattende cateringfirma, som blev valgt til opgaven efter at den hidtidige forpagter i sommer ikke længere kunne løfte opgaven.
Udover at servicere klubbens 1.400 medlemmer får Karma Catering også mulighed for at drive selskabslokaler i golfklubben.
Golfmanager Bo West Møller og formand Carsten Jensen er tilfredse med valget og finder det spændende, at en i forvejen etableret restaurantkæde forpagter en golf café.
/Bhoj

Forrige artikelThorbjørn og Søren forsvarer titlen ved World Cup
Næste artikelKæmpe dansk invasion hyldede kaptajn Bjørn
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.