Den 21. august har Trehøje Golfklub 25 års jubilæum.

Jubilæumsåret er for længst sat i gang, men for mange golfspillere er sæsonen først i gang når man kan spille til sommergreens på 18 huls banen.

Selve markeringen af jubilæet sker lørdag den 25. august. Om det er derfor at Made in Denmark er flyttet en uge, eller det er for at sikre sig alle de frivillige, som plejer at hjælpe ved Made in Denmark, vides ikke.

Hele vejen skinner det igennem at Trehøje Golfklub er medlemsejet, og det derfor er medlemmerne der skal fejres, af medlemmerne.

På den dag inviterer klubben alle dets medlemmer, ægtefæller og børn til en eftermiddag i maskinhuset, hvor grillen er tændt til stegning af pølser, fadølsanlægget er fyldt med kulsyre, og sodavandkasserne er på plads, alt sammen gratis for deltagerne.

Samtidig vil der blive holdt et par taler, og leveret noget musikalsk underholdning.

Der vil i jubilæumsugen foregå en lang række aktiviteter, men allerede nu er der et jubilæumstilbud til nybegyndere, som hurtigt og billigt kan komme i gang.

Der etableres også Medlems Pay and Play på Østfløjen, hvor der kan inviteres tidligere golfspillere, måske nogle som gerne vil prøve, eller bare et familiemedlem eller ven der vil prøve en rigtig golfbane.

Der vil også blive lavet et tilbud til gæstespillere, som alligevel er på kanterne for at se Made in Denmark, og som også har lyst til at spille bl.a. Danmarks bedste par 4 hul.

 

Forrige artikelKlassegolf på Gran Canaria
Næste artikelDrama da favoritten faldt
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.