– Hvorfor spørger du ikke dem selv? … var Patrick Reeds reaktion, da han blev spurgt, hvorfor han ikke er så populær som sine jævnaldrende konkurrenter.
Selvfølgelig ved han godt, at hans ry er noget blakket. Bl.a. fordi han skiftede college fra University of Georgia til Augusta State, fordi han blev beskyldt for at smårapse i omklædningsrummet. Også, fordi han er på krigsfod med sine forældre og sin søster, der alle bor mindre end et kvarters kørsel fra Augusta National, og som han ikke har set siden før sit bryllup.
Desuden, fordi han blev anset for lidt for selv-overvurderende, da han efter sin WGC-sejr på Doral i 2014 forklarede, at han anså sig for en af verdens fem bedste spillere uden endnu at have spillet en major.
Til gengæld viste han storspil og sej moral i begge sine Ryder Cup-matcher, hvor han på Gleneagles 2014 scorede 3/4 og derefter på Hazeltine to år efter 3½/5. Her spillede han en af historiens flotteste og mest jævnbyrdige matcher med Rory McIlroy, som han til slut besejrede 1 up.
Det var indsatsen i Ryder Cup, der gav ham tilnavnet Captain America.

Forrige artikelStærkt felt i Shipco Masters Qualifier
Næste artikelPernilla Lindbergs lykketal var 193
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.