Der er ni danskere med i denne uges DP World Tour-tour turnering, ISPS Handa Championship i Japan, og af dem kom Rasmus Højgaard bedst fra start.

Han ligger på delt 14. plads i -4 efter en fejlfri runde, hvor han allerede nåede 4 under efter sine første ni huller, men derefter stagnerede med ni afsluttende pars.

Søren Kjeldsen og Marcus Helligkilde er 1 slag dårligere på delt 31. plads og Oliver Hundebøll nummer 50 i -2.

John Axelsen, Martin Simonsen og Christoffer Bring kom rundt i par, mens Niklas Nørgaard  ligger i +1 og Thomas Bjørn i +2. Alle er afgjort stadig i spil til at klare cuttet.

Føringen indtages af engelske Andy Sullivan og koreanske Yeongsu Kim i -7 efter 63’ere. Kims uden en bogey på kortet. Blandt spillerne på tredjepladsen er sydafrikanske Deon Germishuys, som Rasmus Højgaard måske skal tage en snak med – for han lavede seks birdies og en eagle på banens for9, hvor Rasmus ‘kun’ kunne lave pars, og vendte +1 til -6.

Foto: Getty Images

Forrige artikelNorsk dobbeltsejr i Polen
Næste artikelHøjgaard i Top10 – fem klarede cuttet
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.