Golfklubben og baneejeren – Enjoy Resorts Rømø – er blevet enige om at skaffe flere medlemmer til den spændende og roste links bane i Nationalpark Vadehavet…

“ Vi forsøger os med en prisregulering, der gør det er meget attraktivt at melde sig ind i vores golfklub og få del i alle glæder på banen og i klubhuset.” udtaler Jesper Aalund Olsen, Enjoy Resorts

Vi regner med at få fat i fastboende på Rømø og i lokalområdet, der vil prøve golfspillet for første gang – og sommerhusejere med flex medlemskaber.

Vi tilbyder faste klubtider i sommersæsonen – med tider onsdag og søndag.

Hvert år i april starter den danske del af Ecco Touren på Rømø Golf Links – en bane som golfpro’erne elsker – for den er altid udfordrende. Og i forbindelse med denne turnering hjælper klubmedlemmerne på banen.

NYHED! Pay & Play medlemskab for under 1.000 kr

Vi holder naturligvis øje med markedet, og vi kan konstatere at et års kontingent for 895 kr. for at spille på Pay & Playbanen, det må være den mest attraktive tilbud på golf et medlemskab i Danmark lige p.t.

Folk, der har brug for en ny fritids beskæftigelse og få lidt mere frisk luft, kan melde sig ind i vores Pay & Play golfbane – en ni huller bane, der er er ratet, og den har både par tre, par fire og par fem huller. Dvs. du kan få reguleret dit golfhandicap.

Med dette tiltag supplerer klubben den nuværende medlemsskare som består af dels af sommerhusejere og lokale.

50% rabat på medlemskab af links banen

I 2019 tilbyder vi, at nye medlemmer kan få et senior medlemsskab af Rømø Golf Klub for 2.050 kr. pr. år. Det er jo nærmest et røverkøb. Prisen gælder pr. år i 2019 og 2020 – hvor du kan spille 27 huller – dvs. både på vores 18 huller links bane og på vores ni hullers Pay & Playbane.

Vi spiller på sommergreens hele året – 365 dage om året! Og fuldt betalende medlemmer af Rømø Golf Klub har også adgang til wellness og fitness i vinterhalvåret.

Forrige artikelRené vil hjælpe klubber og spillere
Næste artikelManden bag de svære navne
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.