Selvom der efterhånden ikke er noget der hedder sæson i golf, så er det efterhånden blevet en tradition for Trehøje Golfklub, at sæsonen starter med afslutningen af en udvidelse af bygningsmassen.

Det er også tilfældet i år, hvor der er bygget nyt værksted og lagerområde til klubbens Pro ‘er, samt tilbygning og overdækning af læsseområdet til køkkenet.

Tilbygningerne er som sædvanlig udført af en flok af frivillige, under ledelse af Kaj Kristensen. Endnu et eksempel på den store entusiasme der er blandt frivillige i Trehøje Golfklub.

På banen arbejdes der lige nu med at etablere nye teesteder, således at man fra 2019 vil gå over til metriske teesteder. I 2018 vil der fortsat være hvide, gule og røde markeringer. Endvidere har vinteren også budt på oprensning af en af søerne på hul 1.

2018 er også året hvor Trehøje Golfklub den 21. august har 25 års jubilæum.  Hen gennem året vil det blive fejret på forskellig vis, men overskriften vil hele tiden være, at det er for at fejre medlemmerne, da det er deres klub.

Forrige artikelNyholm har store planer
Næste artikelGolfdoping i USA
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.