Portugal er kåret som det bedste rejseland i Europa, og rejsebureauet FolkeFerie.dk har fundet en fantastisk portugisisk golfdestination 900 km ude i Atlanterhavet.

I efteråret 2018 blev Portugal atter kåret som det bedste rejseland i Europa ved Danish Travel Award, og turister valfarter til det populære land. Men væk fra masseturisme og travlhed har FolkeFerie.dk fundet Portugals uspolerede paradis, øen Porto Santo. Øens største trækplaster er uden tvivl den 9 km lange, gyldne strand med silkeblødt sand og dybblåt havvand, som bruges i terapi- og spabehandlinger. Den lille vulkanø ligger kun 43 km væk fra den kendte ferieø Madeira, som er et yndet rejsemål for mange danskere. Porto Santo lokker med en særlig ro og skønhed, et mildt og tørt klima året rundt og storslået natur med udslukte vulkankegler og imponerende udsigtspunkter. Øens golfbane, Porto Santo Golfe, er et helt kapitel for sig selv. Mesterskabsbanen, er designet i 2004 af selveste Seve Ballesteros, den spanske golflegende. Og ifølge designeren selv er golfbanen blandt de bedste i Europa.

Ifølge Mikkel Lind, marketingchef hos FolkeFerie.dk, er øen det perfekte feriested, når du vil kombinere blå himmel, skøn natur, afslapning og golf i absolut særklasse. ”Hvis du og dine golfkøller vil have et afbræk fra banerne derhjemme, venter intet mindre end et sandt golfparadis på Porto Santo. Øens smukke og udfordrende 18-hullers mesterskabsbane udmærker sig ved at have et yderst harmonisk hulforløb. Fairways følger det naturlige terræn langs den rå Atlanterhavskyst, og undervejs spiller du en række spektakulære huller helt ude på klippekanten. Banens kuperede og åbne landskab, klipperavinerne, de velplacerede bunkers og søerne giver en helt enestående golfoplevelse, også selv om du spiller banen flere gange i løbet af din ferie. Når du ikke spiller golf, kan du slappe af i vandkanten, udforske øens mange smukke vandreruter eller besøge den idylliske by, Vila Baleira og boligen, som husede søfareren Christoffer Columbus”.

Som det eneste rejsebureau flyver FolkeFerie.dk direkte fra København til Porto Santo. Og vælger du f.eks. det 4-stjernede Hotel Vila Baleira, som ligger i første parket til stranden, kan du spille alt det golf, du vil, forkæle dig selv i det 3500 m2 store Thalasso Spacenter, spille tennis på 6 smukke baner, tage med på guidede vandreudflugter eller cykle øen rundt på mountainbike. Alt sammen er inkluderet i prisen.

FolkeFerie.dk flyver direkte fra København til Porto Santo.

Forrige artikelGolfbladet – Marts 2019
Næste artikelHørsholm Golf er vinder af Golfsportens Natur- og Miljøpris 2019.
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.