Made in Denmark-vinderen Matt Wallace i spidsen for DP World Tour Championship i Dubai.

Engelske Matt Wallace har allerede vundet tre gange i denne sæson, én af de sejre var som bekendt i Silkeborg, og nu har han kursen sat mod endnu en sejr.

Midtvejs i European Tours sæsonfinale har han lagt sig alene i spidsen i -11 foran en trio af forfølgere; Jordan Smith, Danny Willett og Adrian Otaegui i -10.

Kampen om Race to Dubai trofæet står alene mellem Tommy Fleetwood, der jagter Francesco Molinari. Skal Fleetwood vinde touren for andet år i træk, kræver det en sejr og at Molinari slutter uden for top5. Det scenarie er bestemt ikke udelukket, da Fleetwood er på delt 6. plads i -8, hele fem slag bedre end Molinari på delt 27. plads. Forvent et stormangreb fra den langhårede englænder i weekenden.

Det satans hul!

Thorbjørn Olesen må hade Jumeira Golf Estates’ Earth Courses 18. hul. For anden dag i træk gik han derfra med en dobbeltbogey. I går blev en god runde forvandlet til en middelmådig runde på det ene hul, og i dag blev en middelmådig runde så forvandlet til en dårlig runde (+1) på selvsamme hul. Thorbjørn ligger i par på delt 43. plads, tre slag bedre end Lucas Bjerregaard på 52. pladsen. Det skal leveres et mindre festfyrværkeri fra de to danskere i weekenden, hvis de skal holde deres placeringer på Race to Dubai-ranglisten.

Forrige artikelDrømmer du om en bolig i Frankrig eller Spanien?
Næste artikelBaneguiden er til stor hjælp på Ree
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.