Brundtland Golfcenter er blevet optaget som fuldgyldigt selskabsmedlem i Dansk Golf Union og kan derfor fremadrettet i forbindelse med salg af spilleret til centrets flotte golfanlæg udstede de attraktive DGU-kort, der giver indehaverne mulighed for at spille på alle offentligt tilgængelige golfbaner i ind- og udland som en del af betalingen for en spilleret på BGC.

Med andre ord er en indehaver af en spilleret til Brundtland Golfcenter stillet fuldt ud på højde med et medlem af en DGU-klub, og man bliver også automatisk medlem af Brundtland Golfklub, med mindre man ønsker at fravælge dette – helt uden ekstra betalinger.

Af hensyn til planlægningen af sæson 2019 og forestående investeringer i forbindelse hermed vil Brundtland Golfcenter allerede nu gerne vide, hvor mange spillere der ønsker at købe spilleret til banen for sæson 2019 og giver derfor nu helt ekstraordinært kommende købere af spilleret for 2019 et særdeles attraktivt tilbud : Køb spilleret for 2019 nu – betal først til januar, men spil gratis resten af 2018 mod kun at betale det obligatoriske DGU-gebyr 188 for 2018.

Med udsigt til en indian summer og en nært forestående efterårsferie i uge 42 er det således et helt enestående alternativ til at spille banen for en normal greenfee på 350 pr runde, idet man ved indgåelse af aftalen frit kan spille så meget man lyster på Brundtland Golfcenter resten af 2018 og Jan og Tina på Brundtland Golfcenter er derfor også klar til at tage imod nye spillere hver eneste dag i resten af oktober, idet det er en forudsætning, at man tilmelder sig inden 31.10 for at kunne tage imod dette attraktive tilbud.

Jo før man tilmelder sig, jo mere får man for de 188 kr.

For yderligere oplysninger/spørgsmål kontakt gerne Jan Storgaard på 51447769

Forrige artikelSammenhold nøglen til succes
Næste artikelRegelquiz: Nye regler i 2019!
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.