En gasledning fra Nordsøen til Polen har længe optaget sindene i GK Lillebælt, da den er planlagt til at gå lige gennem banen på sin vej ind over Fyn. Også en erhvervsfisker vil blive kraftigt berørt, så der er gode argumenter for en ændret linjeføring.
Derfor har Lillebælt med rådgivning fra DGU og en advokat i forbindelse med den første høring ikke blot afleveret en protest, men begrundede forslag til tre andre linjeføringer.

– Klubben har i den forbindelse forsøgt at komme i direkte kontakt med Energinet, men er her blevet mødt med en arrogance, man ville have forsvoret, at det var muligt at finde i et demokratisk land, fortæller Jørgen Jæger. – Klubben er helt indstillet på at vise samfundssind, men mener nok, at der alligevel kan være grund til se på, hvor det er rimeligt at nedgrave en gasledning.

 

Forrige artikelEfter fem års sejrstørke vandt Mickelson igen
Næste artikelBridge/golf på Ærø
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.