Danmarks to største golf butikskæder bliver til én.

Med virkning fra 30. september har Golf Experten A/S købt aktierne i konkurrenten Pro Golf Scandinavia. Det meddeler Golf Experten i en pressemeddelelse.

Begge de to golf butikskæder har eksisteret siden 1993 og har netop fejret 25 års jubilæum. De to ejere, Golf Expertens Kim Johansen og Pro Golf Scandinavias Thomas Hauge, har begge med succes formået at vækste deres virksomheder trods et gennem årene vanskeligt og økonomisk udfordret marked. Begge kæder har i dag seks fysiske butikker og en webshop. Disse slås nu sammen således, at Golf Experten fremover vil tælle otte store butikker og én webshop.

Pro Golf Scandinavias hidtidige ejer og direktør Thomas Hauge bliver en del af teamet på Golf Expertens hovedkontor i Tilst ved Aarhus med ansvar for B2B-aktiviteter, som der fremover vil blive satset særligt på. Han vil også fortsat være involveret i indkøb og indtræder i selskabets bestyrelse.

Golf Expertens ejer og direktør, Kim Johansen, fortsætter som direktør.

Otte butikker – én webshop

Nogle af de to kæders forretninger ligger i dag med få hundrede meters afstand og slås sammen. De otte forretninger, der drives videre, vil bære Golf Expertens logo, og det pointeres, at alle garantier og gavekort udstedt af Pro Golf Scandinavia fortsat vil gælde, selvom forretninger skifter navn og får nyt logo.

Kæden vil fremover bestå af butikker i Aalborg, Greve, Herlev, Herning, Hørsholm, Kolding, Odense og Tilst.

 

Forrige artikelThailand har mange ansigter
Næste artikelBold og boldkasse som totaloplevelse
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.