Randers Fjord GK tænker utraditionelt: I stedet for bowling skal firmaer til golf; hver anden lørdag er par-3-banen gratis; og ’deller’ skal ændre onsdags status som den dødeste greenfeedag.

Det går flot i Randers Fjord GK. Budgetterne holder, maskinparken er i top, og banen er bedre end nogensinde. Perfekte betingelser for at tiltrække flere medlemmer og sponsorer, og det forsøger man at gøre på såvel prøvede som uprøvede måder.

Under mottoet ’Ikke altid bowling’ tilbydes firmaer arrangementer på 2½ time, hvor deltagerne får undervisning og forhåbentlig falder for fornemmelsen af at ramme bolden, før de bliver trakteret med anekdoter, sandwich og øl/vand, mens de hører om golfens velsignelser.
Hver anden lørdag kan man spille gratis på par-3-banen og forud på klubbens nye Facebookside se, hvilke sponsorgaver der spilles om.
Ugens sløjeste greenfeedag skal gøres god ved, at man for 175 kr. sammen med greenfee får tre hjemmelavede frikadeller med kartoffelsalat fra Heidis Kro.

Alt sammen ikke bowling, men der er også tiltag, som ikke er golf! Et nyt erhvervsnetværk skal trække firmaer til klubben med chance for, at nogen af dem bliver nysgerrige efter at forsøge sig også på golfbanen; og for medlemmerne vil man lokke med sideaktiviteter som modeshows, vinsmagninger, demonstration af tapas take-away og foredrag, i første omgang med Martin Leth Simonsen.

Der bliver gang i sagerne som det ønskværdige resultat af, at klubben har ansat Steen Claudi som en sprudlende iderig salgs- og eventmager, som man med formand Thomas Just i spidsen har store forventninger til.

Forrige artikelDet kildrer af forventning før Masters
Næste artikelFest og nostalgi
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.