David Leadbetter er en af verdens mest berømte golftrænere, og hans Leadbetter Golf Academy har 40 afdelinger fordelt på 15 lande. Nu har den 66-årige englænder, der har tilbragt det mest af sit voksne liv i USA, imidlertid solgt sit livsværk til den koreanske teknologikoncern Golfzon Newdin Group.

Prisen er ukendt, men Leadbetter er kendt som en god forretningsmand, så han kommer næppe til at lide nød. Golfzon udvikler blandt andet højteknologiske golfsimulatorer, og selskabet driver desuden syv golfbaner i Korea. David Leadbetter har opbygget et stort navn i Asien, da han gennem årene har været træner for mange især kvindelige asiatiske golftalenter, der har fået succes i verdensgolfen.

Forrige artikelLong stay i Grækenland
Næste artikelGreve har velskabte bløde former
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.