Made in Denmark Fonden hæver præmiesummen og sikrer European Tour på dansk grund til 2023

Det har været en stor dag for dansk golf. På et pressemøde i Himmerland i forbindelse med Made in Denmark Challenge har fonden bag Made in Denmark, promotor Flemming Astrup og købmand Lars Larsen i dag offentliggjort, at Made in Denmark fortsætter på European Tour frem til 2023.

Ikke nok med det. Præmiesummen hæves også betragteligt til tre mio. euro (ca. 22,3 mio. kroner) med 500.000 euro til vinderen, og dermed bliver Made in Denmark en af de store turneringer på touren i laget under Rolex Series turneringerne.

Tilbage til Himmerland

I 2019 vender Made in Denmark ‘hjem’ til Himmerland Golf & Spa Resort, hvor turneringen spilles fra 8.-11. august. Det er ikke fastlagt hvor turneringen skal spilles de efterfølgende fem år, men det er tanken at den skal flytte rundt i landet. Her kan man sagtens forestille sig både The Scandinavian og Great Northern være i spil, men det vil fremtiden vise. Arrangørerne er allerede i dialog med interesserede klubber/regioner.

Også Challenge Tour fortsætter

Made in Denmark Challenge fortsætter også til og med 2023. Til næste år spilles den på Silkeborg-Ry Golfklubs bane i Ry.

I følge Lars Larsen er det lykkedes at få endnu flere sponsorer ombord med den nye aftale, og han glæder sig over, at det nu vil blive muligt at markere Made in Denmarks 10 års jubilæum i 2023.

Den faste aftale og forhøjede præmiesum skal nok trække mange store golfnavne til Danmark over de kommende fem år, som f.eks. vinderen fra 2016, Thomas Pieters (bill.) fra Belgien.

Forrige artikelVælg det rigtige værktøj rundt om greenen
Næste artikelAalborg Golf Klub er for 26. gang klar til Åbne Aalborg Dage
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.